Η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας κυριαρχεί σήμερα (30/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την συγγνώμη του Σισέ για την απώλεια του πέναλτι και της κλασικής ευκαιρίας, όταν το σκορ ήταν 1-0. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ράφικ Τζεμπούρ από την ΑΕΚ.

Ειδικότερα:

«Αυτός ξέρει!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει ότι «ΤΙ-ΜΟΥΡΑΤΟΣ!»

Το Goal News αναφέρει «έκανε μάγια ο Θρύλος του Κετσπάγια», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Σοβαρός για σεντόνι».

Το «Φως» γράφει «κανόνι πέρασε με τη μία», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «μόνο εσείς…ε; Όχι όπως ο Σισέ».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζεις ότι «ο Νίκος Θανόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων», ενώ το «Score Live» αναφέρει «κρίσιμες ώρες για τα διοικητικά».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «αντρίκεια η στάση του Σισέ», ενώ η Derby News αναρωτιέται «υποκρισία ή λιποταξία;». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει ότι «στον ΠΑΟ ετοιμάζουν τη θυσία του Τεν Κάτε σε περίπτωση αποκλεισμού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube