Την περίπτωση απόκτησης του Ρίκι Ρούμπιο εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος πλέι μέικερ προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και παρότι δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει πρόταση στην Μπανταλόνα, ο νεαρός γκαρντ δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Φυσικά, δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση. Ο Ισπανός διεθνής προτιμά-αν τελικά δεν κάνει από φέτος το άλμα για το ΝΒΑ-να αγωνιστεί στην Ισπανία, όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, η Μπανταλόνα θα πρέπει να εισπράξει περί τα 3 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει, ενώ είναι αμφίβολο αν ο εξαιρετικά ταλαντούχος αυτός παίκτης είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεων του Ολυμπιακού. Ο Ρούμπιο την περασμένη σεζόν είχε 10 πόντους, 6,1 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο, στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Τερέλ ΜακΙντάιρ είναι μία σαφώς πιο σίγουρη λύση, αφού έχει δοκιμαστεί και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε υψηλό επίπεδο με τη Σιένα. Παράλληλα, είναι πιο προσιτός, παρόλο που οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να συζητήσουν στα χρήματα που αξιώνουν οι Ιταλοί για την πώλησή του (2 εκατ. ευρώ). Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ πιέζει για να φύγει από τη Σιένα και στον Ολυμπιακό περιμένουν να γίνει το επόμενο βήμα από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Σε ό,τι αφορά στον Παναγιώτη Τσαλδάρη, προτάθηκε και εξετάζεται ως λύση. Ο 29χρονος γκαρντ είναι ελεύθερος και μπορεί να δώσει λύσεις στις θέσεις «1» και «2».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube