Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο Μπόμπι Ρόμπσον, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

«Πέθανε γαλήνια στον ύπνο του το πρωί της Παρασκευής, ενώ η γυναίκα του και η οικογένειά του ήταν δίπλα του. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο», αναφέρει η δήλωση της οικογένειας, που ζητάει από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Ρόμπσον οδήγησε ως προπονητής την Εθνική Αγγλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία, ενώ του απονεμήθηκε και ο τίτλος του Σερ. Η θητεία του στον πάγκο των "λιονταριών" διήρκεσε οκτώ χρόνια (1982-1990).

Σε συλλογικό επίπεδο παρέμεινε στον πάγκο της Ίπσουιτς για 13 χρόνια, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας το 1978 και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1981, ενώ πέρασε και από τις Μπαρτσελόνα, Αϊντχόφεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, πριν επιστρέψει στην Αγγλία για την Νιούκαστλ.

Ως παίκτης αποτέλεσε σημαντική μονάδα της Φούλαμ και της Γούεστ Μπρομ, τις δεκαετίες του ‘50 και του ’60, ενώ φόρεσε 20 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του

Ανακούφιση στη Λίβερπουλ με Σομποζλάι, ελπίδες να προλάβει και το παιχνίδι με την Τότεναμ

Athletic: «Αυτός o προπονητής είναι πρώτος στη λίστα της Σίτι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα»

Η Άρσεναλ έφτασε στην πιο ανεπιθύμητη 100άρα, βλέποντας τον Γουάιτ να φεύγει τραυματίας…