Αποφασισμένος να δείξει πως αξίζει μια ακόμα ευκαιρία από την Ατλέτικο, δηλώνει ο Αντόνιο Ρέγιες. Ο ισπανός μεσοεπιθετικός επανέρχεται δριμύτερος στο «Βιθέντε Καλντερόν», μετά το δανεισμό του πέρυσι στη Μπενφίκα και υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να καλύψει το «χαμένο έδαφος».

«Χρωστάω πολλά στην Ατλέτικο», παραδέχθηκε ο Ρέγιες μιλώντας σε ισπανικά μέσα και δε δίστασε να παραδεχθεί πως «πόνταραν πολλά σε μένα κι εγώ τους διέψευσα». «Δε ντρέπομαι να πω ότι αυτή είναι η αλήθεια», συνέχισε και τόνισε πως «αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα, ώστε η επόμενη να είναι η χρονιά μου».

Ερωτώμενος, δε, για το τι είναι αυτό που θεωρεί πως έχει αλλάξει πλέον από την πρώτη του χρονιά στην Ατλέτικο, ο Ρέγιες στάθηκε στο γεγονός ότι, κατά τη γνώμη του, έχει ωριμάσει πολύ από τότε ως παίκτης.

«Τα χρόνια σε κάνουν πάντα πολύ πιο ώριμο. Κάποια χρόνια πριν δε μπορώ να πω ότι δεν ήμουν καλά, ωστόσο σίγουρα δεν ήμουν αρκετά ώριμος για να σταθώ σε μια ομάδα με τη σημασία της Ατλέτικο» σημείωσε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως «όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό συνειδητοποιείς τι έχεις και τι έχασες».

Αφού χαρακτήρισε, δε, τον εαυτό του «τυχερό που μπορεί πλέον να αντιστρέψει την κατάσταση», ξεκαθάρισε πως «θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να αποδείξω ότι μου αξίζει αυτή η ευκαιρία».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόκε: «Με το εμπόριο ναρκωτικών έβγαζα σε δύο μήνες όσα σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά κινδύνευα»

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram