Μπήκε Αύγουστος. Μεταγραφή φορ και αριστερού χαφ δεν έχουμε δει ακόμα. Σε 17 μέρες ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο ματς του 4ου προκριματικού και σε 23 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα αναρωτηθείτε αν ξαφνικά η στήλη έγινε ημερολόγιο. Κάθε άλλο. Απλώς υπενθυμίζουμε τις επίσημες και πολύ σοβαρές υποχρεώσεις του Θρύλου. Επειδή κέρδισε τη Σλόβαν έγινε ομαδάρα; Επαναλαμβάνω ότι κακώς παρασύρονται στο λιμάνι.

Οι μεταγραφές πρέπει να γίνουν άμεσα. Οι παίκτες που θα έρθουν πότε θα προσαρμοστούν; Πότε θα είναι έτοιμοι για να παίξουν; Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Για να δούμε τι θα γίνει και με τον Μαρκ Γκονζάλες. Τρεις μήνες περιμένουμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να γίνει η τελική επαφή με την Μπέτις. Η ιστορία αυτή και όποια άλλη πρέπει να τελειώνει άμεσα.

Bέβαια, από ό,τι μαθαίνω, στον Ολυμπιακό περιμένουν να πέσουν οι τιμές. Πόσο ακόμα να πέσουν; Πέρυσι περιμέναμε την Πορτουγκέζα έως τα τέλη Αυγούστου και τελικά τον Ντιόγο τον πληρώσανε δέκα εκατομμύρια και μείναμε έξω από την Ανόρθωση. Πάλι τα ίδια θα έχουμε; Αλλο ένα Σαββατοκύριακο θα περάσει έτσι; Εχουμε βαρεθεί αυτή την ιστορία. Εντάξει, πέρασε τη Σλόβαν. Λύσαμε όλα μας τα προβλήματα; Η ομάδα είναι μια χαρά; Οποιος παίκτης έρθει πλέον δεν θα προλάβει να παίξει ούτε σε ένα φιλικό για να μπει στο κλίμα.

Η ρεβάνς με τη Σλόβαν, τα δύο ματς του 4ου προκριματικού γύρου και η πρεμιέρα με την ΑΕΚ είναι επίσημα παιχνίδια αν το έχουμε ξεχάσει. Τώρα, όμως, ο καιρός πέρασε. Ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. Ο Θεός είναι μεγάλος και θα μας βοηθήσει. Βέβαια κάποια στιγμή θα βαρεθεί κι αυτός και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube