Ο επαναληπτικός αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για το τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κυριαρχεί σήμερα (04/08) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η χθεσινή συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Θανόπουλος για τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ.

Ειδικότερα:

«“Περνάμε”», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και φιλοξενεί αρθρογραφία του Δημήτρη Σαραβάκου, ο οποίος γράφει για το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Όχι συγγνώμη… Πρόκριση!».

Το Goal News αναφέρει «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Να σώσουν την παρτίδα».

Το «Φως» γράφει «Μύλος με Γκονζάλες», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «ατελείωτες ουρές στο “Καραϊσκάκη” για ένα “μαγικό χαρτάκι”».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει «Γκάκα και μετά το χάος», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Ψυχρολουσία!».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Ακόμα μια φορά τρέλανέ μας!», ενώ η Derby News αναφέρει «Για την Πανάθα ρε γαμώτο». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός παίζει σκληρό πόκερ με τον Λοπέρα για τον Γκονζάλες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube