Τον Νταβίντ Σίλβα επαναφέρει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός μέσος της Βαλένθια αποτελεί εδώ και καιρό ποδοσφαιρική «αδυναμία» του Σκωτσέζου προπονητή -σε βαθμό τέτοιο, που να σκέφτεται να «σπάσει» για χάρη του τη δέσμευση, πως η Γιουνάιτεντ δε θα κάνει φέτος άλλες μεταγραφές.
Με αφορμή το αυριανό φιλικό των «κόκκινων διάβολων» με τη Βαλένθια στο «Ολντ Τράφορντ», «αναζωπυρώθηκε» η φημολογία στην Αγγλία, πως ο Φέργκιουσον εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Σίλβα. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, δε μένουν εκεί και αναφέρουν επιπλέον πως μια πιθανή καλή εμφάνιση του Ισπανού αύριο θα συμβάλλει αποφασιστικά στην απόφαση του Σκωτσέζου να καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον.
Η Βαλένθια από την άλλη, δε δείχνει να «καίγεται» για να παραχωρήσει τον παίκτη, ωστόσο μια προσφορά της τάξης των 20 εκατ. ευρώ αναμένεται πως θα είναι αρκετή για να «δελεάσει» τη διοίκηση των «νυχτερίδων». Ένα ποσό που, μετά τις πωλήσεις των Ρονάλντο και Τέβες, η Γιουνάιτεντ δε θα δυσκολευτεί να διαθέσει, αν τελικά αποφασίσει να αλλάξει την αρχική πρόθεσή της, να μην κάνει άλλες μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι.
Σημειώνεται πως για τον Σίλβα ενδιαφέρεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και η Λίβερπουλ, με την παρουσία μάλιστα του συμπατριώτη του, Ράφα Μπενίτεθ, στον πάγκο, να της δίνει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προβάδισμα σε μια πιθανή διεκδίκησή του.
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός