Την επιθυμία του να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την φανέλα της Ρέιντζερς εξέφρασε ο διεθνής Αμερικανός μεσοεπιθετικός Ντεμάρκους Μπίσλεϊ, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη μη συμμετοχή του στα τελευταία ματς με την εθνική της χώρας του, χαρακτηρίζοντάς το γεγονός, μάλιστα, άδικο.

Ο παίκτης τόνισε την ανάγκη να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τους πρωταθλητές Σκωτίας, προκειμένου να είναι έτοιμος στο προσεχές Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική. Είναι προφανές πως θέλει να αποδείξει την αξία του και το πρωτάθλημα Σκωτίας αποτελεί για τον ίδιο μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ο 27χρονος πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν πληρώνει ακόμα το λάθος που έκανε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του Ιουνίου, στην αναμέτρηση του ομίλου με την Βραζιλία, όταν και η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0. Το δεύτερο γκολ της «σελεσάο» ήταν μια "ευγενική χορηγία" του Μπίσλεϊ, γεγονός που ανάγκασε τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μπομπ Μπράντλεϊ, να τον «αποσύρει» για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

«Είμαι απογοητευμένος. Ένα λάθος και είμαι εκτός! Μου συμβαίνει για πρώτη φορά τόσο στην εθνική, όσο και στην καριέρα μου. Είναι αρκετά δύσκολο», δήλωσε ο Μπίσλεϊ στο "Associated Press", ενώ, φανερά ενοχλημένος, συμπλήρωσε: «Ήθελα, απλά, να βοηθήσω την ομάδα μου, να είμαι μέλος αυτής. Δεν αισθάνθηκα κάπως έτσι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»