Νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών υπέγραψε χθες βράδυ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Το μέλλον του Ιβοριανού επιθετικού ήταν αβέβαιο. Όλα άρχισαν όταν επίκρινε δημόσια τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που δεν κράτησε τον Μουρίνιο στην ομάδα.
Όταν τεχνικός της Τσέλσι ανέλαβε ο Σκολάρι, ο 30χρόνος επιθετικός είχε χάσει τη θέση του από τον Νικόλας Ανελκά, αφού ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποιούσε έναν επιθετικό στο σύστημα του και προτιμούσε τον 30χρονο Γάλλο.
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γκους Χίντινγκ ανέλαβε τα «ηνία» της Τσέλσι. Εκεί, οι σχέσεις του Ντρογκμπα με τους «μπλε», ισορρόπησαν. Ο Ολλανδός προπονητής του έδωσε θέση στην ενδεκάδα και με τέσσερα γκολ σε πέντε ματς απέδειξε ότι την αξίζει. Όμως εκείνη την περίοδο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Ίντερ, θα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει και ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ζόσε Μουρίνιο, δήλωνε ότι θέλει τον Ντρογκμπα.
Με αυτή όμως την υπογραφή του, φαίνεται ότι και ο ίδιος επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στην Τσέλσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απολαβές του παίκτη θα αγγίξουν τις 120 χιλ. ευρώ την εβδομάδα.
Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου