Μόνο ικανοποίηση προκάλεσε στον Αντρέα Πίρλο η είδηση πως η Μίλαν αρνήθηκε την πρόταση πώλησής του στην Τσέλσι (10εκατ. λίρες συν τον Πιζάρο ως έμψυχο αντάλλαγμα). Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «ροσονέρι», ο Ιταλός μέσος δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι: «θα κλείσω εδώ την καριέρα μου».

«Σήμερα είναι υπέροχη μέρα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τελειώσω την καριέρα μου στη Μίλαν. Αυτό θα γίνει χάρη στον πρόεδρο, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον αντιπρόεδρο Αντριάνο Γκαλιάνι και τον προπονητή μου Λεονάρντο, οι οποίοι δεν με συμπεριέλαβαν στους υπό παραχώρηση παίκτες και μου έδωσαν την ευκαιρία να δω την καριέρα μου να τελειώνει εδώ», δήλωσε αρχικά ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Όταν μου μετέφεραν τα νέα, όλοι αισθανθήκαμε πολύ χαρούμενοι. Τώρα η ιστορία τελείωσε και μπορούμε να συνεχίσουμε την περιπέτειά μας με τους «ροσονέρι». Υπήρχε η πιθανότητα να αλλάξω ομάδα και να ξεκινήσω νέα περιπέτεια, αλλά στο τέλος εγώ με τη Μίλαν συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, όμως τελικά η οικογένεια είναι ακόμη πιο χαρούμενη που έμεινα στη Μίλαν».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ