Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ ήταν σαφής: δεν θα… δεχτεί τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη φετινή Μπάγερν Μονάχου. Άλλωστε δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
«Είμαι βέβαιος πως ο Φαν Γκάαλ έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας. Δίνει μεγάλη σημασία στην οργάνωση και την πειθαρχία. Έχουμε δαπανήσει πολλά χρήματα για μεταγραφές και η Μπάγερν είναι υποχρεωμένη να κατακτήσει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στους «ασώτους» Φρανκ Ριμπερί και Λούκα Τόνι. Ο πρώτος… ξεμυαλίστηκε από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και ο δεύτερος εξέφρασε ανοικτά τη δυσαρέσκειά του για τη διαφαινόμενη περιθωριοποίησή του λόγω των πολλών επιλογών στην επίθεση. «Θεωρώ τον Ριμπερί έναν από τους τρεις-τέσσερις καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Περιμένω μετά το φλερτ του με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αφοσιωμένος στην Μπάγερν. Όχι στα λόγια, αλλά με την απόδοσή του στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος πως θα το κάνει. Ο Τόνι θα απογοητευτεί αν είναι αναπληρωματικός, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθεί στον ανταγωνισμό με τον Γκόμεζ, τον Κλόζε και τον Όλιτς», είπε ο «Κάιζερ».
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης