Μετά τις μεταγραφές του Κακά και του Αλόνσο, ο Γκούτι θα δώσει «μάχη» για να κερδίσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 32χρονος Ισπανός σε δηλώσεις που έκανε, μίλησε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι: «Ο πρόεδρος έκανε κάποιες μεγάλες μεταγραφές και η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Στην συνέντευξη Τύπου πριν τον φιλικό αγώνα της «βασίλισσας» με την Τορόντο, ο Γκουτί τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι αξίζει να μιλάμε για οτιδήποτε, ο σύλλογος έκανε τα πάντα για να φέρει αυτούς τους πολύ καλούς παίκτες και το νέο προπονητή. Αυτό όμως πρέπει να το μεταφέρουμε και στον αγωνιστικό χώρο». Στη συνέχεια, ο Ισπανός χαφ ανέφερε: «Στο τέλος της ημέρας, το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ένα συναρπαστικό Προτζέκτ (σ.σ η Ρέαλ Μαδριτής)».

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»