Στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας της στη Λιουμπλιάνα για τις 20 Αυγούστου προχώρησε η Μαντόνα. Σύμφωνα με σλοβενικά μέσα ενημέρωσης, τα χαμηλά επίπεδα που κινήθηκαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων οδήγησαν τη "βασίλισσα της ποπ" να αναβάλει την εμφάνισή της. Πληροφορίες ανέφεραν ότι από τα 63.000 συνολικά εισιτήρια έφυγαν μόλις τα 7.000, ενώ η πόλη στην οποία θα λάμβανε χώρα η συναυλία έχει 250.000 κατοίκους. Παράλληλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας αναφέρεται ότι από τις 12 τελευταίες εμφανίσεις της, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί μόνο στο Γκότενμπουργκ της Σουηδίας.

Η απάντηση, ωστόσο, των διοργανωτών ήταν άμεση. «Ο λόγος της ακύρωσης είναι δυσκολίες λογιστικής φύσεως που δεν είχαν προβλεφθεί», σχολίασε ο γενικός διευθυντής της συναυλίας της στη Βουδαπέστη και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις πωλήσεις των εισιτηρίων».

Αξίζει να αναφερθεί ότι και το 1997 στην ίδια πόλη είχε προγραμματίσει εμφανίσεις και ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος τις είχε ακυρώσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

ΠΗΓΗ:NAFTEMPORIKI.GR

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Αντί για Παρίσι, Βρυξέλλες λόγω κακοκαιρίας, τρόμος και τρέξιμο να φτάσουν στο Λούβρο

Φαίη Σκορδά: Που ήταν και τι έκανε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αρνήθηκε αμερικανικό ριμέικ του «Έτερος Εγώ» με τον Αλ Πατσίνο

Άννα Βίσση: Το νέο εξώδικο Καρβέλα και οι Balenciaga αντρικές παντόφλες που άναψαν φωτιές

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεκάλεπτη αποθέωση στο Royal Albert Hall και αγκαλιά με την Αλεξάνδρα μετά το κράξιμο στο Παρίσι

Φελίσια Τσαλαπάτη: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και κάποιος δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα

Πρίγκιπας Harry: Το τελευταίο τηλεφώνημα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και η σκέψη που τον βασανίζει 29 χρόνια μετά

Ζώδια: Από 24 Οκτωβρίου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και κάποιοι θα τα βρουν σκούρα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μπήκε στα πρώτα «άντα» με δύο τούρτες και μια μικρή έκπληξη από το παρελθόν

Γιώργος Τσαλίκης: Του έσπασαν το αμάξι λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου αλλά δεν μάσησε τα λόγια του