Στη Λεβάντε με τη μορφή δανεισμού θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Φραν Μέριδα της Άρσεναλ. Ο 19χρονος μέσος εκτιμάται ότι έχει τεράστιες δυνατότητες, ωστόσο, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, προτίμησε να τον παραχωρήσει στην ισπανική ομάδα, προκειμένου να «ψηθεί».

Οι Λονδρέζοι είχαν αποκτήσει τον παίκτη από την Μπαρτσελόνα το 2005, αλλά στην πρώτη τους ομάδα μετρά μόλις δύο συμμετοχές το 2007. Τη σεζόν 2007-08, ωστόσο, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και στις 14 φορές, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της, κατάφερε να σκοράρει μόλις μία φορά.

«Ο Μέριδα θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικός για εμάς, μετά από την έξοδο του Άλεξ Γκείχο. Παλέψαμε για να τον πάρουμε, γιατί η Άρσεναλ είχε πολλές προσφορές αυτό το καλοκαίρι», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε, Μανουέλ Σαλβαδόρ.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρσεναλ για τίτλο, πήγε στο +6 με τριάρα και ελπίζει σε… δώρο!

Νίκη Ευρώπης μετά από δύο μήνες για τη Μπρέντφορντ, που σπρώχνει τη Γουέστ Χαμ στον γκρεμό - Ανάσα για τη Νιούκαστλ!

Διπλά άτυχος ο Μαυροπάνος με αυτογκόλ και ακυρωθέν γκολ σε ένα εξάλεπτο!

Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς - Έμεινε εκτός των playoffs ανόδου η Ρέξαμ!

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ στο κυνήγι του Άλβαρες - Το ποσό που δίνουν οι «κανονιέρηδες»!

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»