Την αποκάλυψη πως ο Κλας Γιαν Χούντελααρ αποτελούσε την τελευταία επιλογή της Μίλαν για την ενίσχυση της επίθεσης της, κάνει στο σύνολο του σχεδόν ο ιταλικός Τύπος. Οι «ροσονέρι» φέρονται να είχαν δώσει προτεραιότητα στους Λουίς Φαμπιάνο και Πιζάρο έναντι του Ολλανδού, ωστόσο η μη επίτευξη συμφωνίας με τους συλλόγους τους, έστρεψε τον ενδιαφέρον τους σε εκείνον.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρώτη επιλογή για την επίθεση της Μίλαν ήταν ο Λούις Φαμπιάνο και ως εναλλακτική στην πορεία προέκυψε ο Πιζάρο. Τον δε Χούντελααρ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές -παρόλο που υπήρχε συμφωνία εδώ και ένα μήνα με τη Ρεάλ για την απόκτηση του- οι «ροσονέρι» τον είχαν βάλει «στο ψυγείο», περιμένοντας να δουν πρώτα τι θα γίνει με τους, δύο φερόμενους ως βασικούς, στόχους τους.

Μετά το αδιέξοδο, λοιπόν, στο οποίο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για τον Φαμπιάνο, αλλά και το «ναυάγιο» αργότερα της συμφωνίας με την Τσέλσι για τον Πίρλο -μέρος της οποίας ήταν και η μετακίνηση του Πιζάρο στους "ροσονέρι"- η Μίλαν ενεργοποίησε τη συμφωνία της με τη Ρεάλ και έφερε τον Χούντελααρ στο «Σαν Σίρο».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο η Τζένοα, την τιμώρησε η Αταλάντα με γκολ στο 90'+4'!

Θυμήθηκε ποια είναι, ξέσπασε στην Ουντινέζε με πεντάρα και νίκησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα!

Πλήγωσε τη φορμαρισμένη Σασουόλο η Τορίνο - Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πίζα και Κάλιαρι

Σοκάρει ο Γκουαρίν: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρεις φορές, δεν έβλεπα τα παιδιά μου για τέσσερα χρόνια»!

Αποτελεσματική η Γιουβέντους, καθάρισε και πλησίασε τη Ρόμα!

Ισοπαλία στη «σούπα» για Λάτσιο και Κρεμονέζε

Serie A-16η αγωνιστική: Λειψό πρόγραμμα, αλλά με σούπερ ματς στο Τορίνο

Με «κέρβερο» Ραβάλια στα πέναλτι, η Μπολόνια πέρασε στον τελικό του Supercoppa Italiana!

«Καλά του έκαναν»: Το χιουμοράκι του Σπαλέτι για τις φήμες περί... αντικοινωνικού Ντέιβιντ & η γαριδομακαρονάδα!

Αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ιταλικής ομάδας ο Καρεμπέ