Την ανταλλαγή των Μάσιμο Όντο και Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά οι ιθύνοντες της Μίλαν και της Λάτσιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα qsvs.it, ενώ γίνεται λόγος πως η μεταγραφή ενδέχεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο.
Αμφότεροι οι παίκτες αγωνίζονται στην δεξιά πλευρά της άμυνας με τον Ντε Σιλβέστρι ωστόσο να είναι 12 χρόνια νεότερος του Όντο. Αυτό βέβαια δεν δείχνει να πτοεί τους διοικούντες της Λάτσιο, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τον Όντο την πενταετία 2002-2007 και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Από την άλλη μεριά, ο 21χρονος Ντε Σιλβέστρι είναι μάλλον ανεπιθύμητος στους «λατσιάλι», ύστερα μάλιστα από τις δηλώσεις του πως θέλει να αποχωρήσει από την «αιώνια πόλη». Έτσι, η διοίκηση των «μπιανκοσελέστε» θα προσπαθήσει να τον πουλήσει άμεσα ούτως ώστε να επωφεληθεί οικονομικά, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία της Λάτσιο με τον Όντο θα περιλαμβάνει και κάποιους ειδικούς όρους. Συγκεκριμένα, μια προϋπόθεση του συμβολαίου είναι η διοίκηση της Μίλαν να συνεχίσει να πληρώνει μέρος του μισθού του Όντο, καθώς οι απολαβές που αναμένεται να έχει από την Λάτσιο είναι αρκετά χαμηλότερες από τις τωρινές στους «ροσονέρι». Ο παίκτης πάντως παρά την φημολογία που έχει ξεσπάσει δηλώνει άγνοια για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην πρώην ομάδα του.
Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς