Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η Skoda Ξάνθη. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ακριτικής ΠΑΕ ο Κιμ Τζάγκι και υπέγραψε συμβόλαιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του. Λίγο αργότερα οι Θρακιώτες ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτησή του.

Πρόκειται για 27χρονο Ελβετό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Απ' το 2000 μέχει το 2007 ανήκε στη Γκρασχόπερς, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σπάρτα Ρότερνταμ έχοντας 27 συμμετοχές.

Μετά τις υπογραφές ο Ελβετός άσος δήλωσε: «Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από αυτά που συνάντησα στη νέα μου ομάδα. Ο άνθρωποι της SKODA Ξάνθης μου έδειξαν την πόλη, η οποία είναι πολύ όμορφη και μου άρεσε πάρα πολύ. Στη συνέχεια μου έδειξαν το αθλητικό κέντρο με το οποίο έμεινα άφωνος. Δεν περίμενα να συναντήσω κάτι τόσο μεγάλο. Νομίζω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή, όσον αφορά την καριέρα μου. Πλέον πρέπει να συγκεντρωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου και να καλύψω το χαμένο έδαφος, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή KIM JAGGY».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

TAGS: Ξάνθη