Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι και επίσημα ο Τσέχος μέσος, Ράντοσλαβ Κόβατς. Ο 29χρονος διεθνής παραχωρήθηκε στην αγγλική ομάδα από τη Σπάρτακ Μόσχας, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο παίκτης, ωστόσο, από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε φορέσει τη φανέλα των «σφυριών» με τη μορφή δανεισμού από τη ρωσική ομάδα. Στη Γουέστ Χαμ συμπλήρωσε εννιά συμμετοχές, ενώ κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ.

Ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, παρά το γεγονός ότι η παραχώρηση του επισημοποιήθηκε μέσω της διοίκησης του συλλογου της Ρωσίας.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρσεναλ για τίτλο, πήγε στο +6 με τριάρα και ελπίζει σε… δώρο!

Νίκη Ευρώπης μετά από δύο μήνες για τη Μπρέντφορντ, που σπρώχνει τη Γουέστ Χαμ στον γκρεμό - Ανάσα για τη Νιούκαστλ!

Διπλά άτυχος ο Μαυροπάνος με αυτογκόλ και ακυρωθέν γκολ σε ένα εξάλεπτο!

Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς - Έμεινε εκτός των playoffs ανόδου η Ρέξαμ!

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ στο κυνήγι του Άλβαρες - Το ποσό που δίνουν οι «κανονιέρηδες»!

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»