Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ηρακλή εντάχθηκαν σήμερα (11/8), όπως αναμενόταν, οι Βίκτορας Γιακόμπ, Χαβιέ Μάρτος και Σαρμπέλ Τούμα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Όλεγκ Προτάσοφ.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί σύντομα και με τον Σερζ Ντιέ, ο οποίος συμμετείχε το απόγευμα σε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης. Με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, αντίστοιχα, προχώρησαν από την πλευρά τους οι Βόιτσεκ Κοβαλέφσκι και ο Ντένις Επστάιν.

Την Τετάρτη ο «Γηραιός» θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα του επί ελληνικού εδάφους, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, ενώ την Κυριακή (16/8) θα αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Ιωαννίνων στην ηπειρώτικη πόλη.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»