Δυσαρεστημένος από τις συνεχείς ερωτήσεις σχετικά με τη λιποαναρρόφηση που έκανε για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά εμφανίστηκε ο Ρονάλντο. Ο 32χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε έναν τραυματισμό στο χέρι, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για έναν ακόμη μήνα, και υποβλήθηκε στη συγκεκριμένη επέμβαση για να… ελαφρύνει.

«Ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν σας ενδιαφέρει. Δεν είμαι υποχρεωμένος να δίνω τροφή στον Τύπο ή τους φιλάθλους. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουν είναι τον Ρονάλντο ως ποδοσφαιριστή. Τίποτε άλλο», δήλωσε ο επιθετικός της Κορίνθιανς.

Όσο για τον τραυματισμό του στο χέρι, είπε: «Με στενοχώρησε ο τραυματισμός μου. Δεν έχει καμία σχέση βέβαια με τα παλιά προβλήματα που είχα στα γόνατα, αλλά δεν παύει να είναι ένα ακόμη χειρουργείο, που θα με κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για ένα μήνα. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»