Καλά ήταν τα νέα για τον Όλεγκ Προτάσοφ στη προπόνηση της Πέμπτης για την ομάδα του Ηρακλή, καθώς είδε τον Ντιέ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Το γεγονός αυτό ικανοποίησε τον Ουκρανό τεχνικό, ενώ σε λίγες μέρες πρόκειται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Κοβαλέφσκι. Θεραπεία συνεχίζει ο Επστάιν.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό πρόγραμμα του Γηραιού, όσοι αγωνίστηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα στο φιλικό της Τρίτης με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»