Φανερά προβληματισμένος έφυγε από το βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου Σταδίου, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νιίκος Καραγεωργίου που είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα από τον Πλατανιά με σκορ 2-0. Τα γκολ για την ομάδα των Χανίων πέτυχαν ο Σεληνιωτάκης στο 10΄ (αυτογκόλ) και ο Παληγιώργος στο 82’.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του Εργοτέλη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Νίκος Καραγεωργίου είχε την ευκαιρία να «κατεβάσει» δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μένοντας όμως απογοητευμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους Αθανασίου, Κορδονούρη (23΄ Ι. Κοιλιάρας), Μπερτόσα, Σεληνιωτάκη, Σασιασβίλι, Δ. Κοιλιάρα, Ρουμπάκη, Σιάκκα, Μπέτο, Μπουντιμίρ, Βερπακόφσκις. Στο β΄ μέρος έπαιξαν οι Καβουσάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Γελαδάρης, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Τσεσνάουσκις, Λεάλ, Καρέλης (67΄ Χρυσοφάκης).

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»

Το «καμπανάκι» του Νίκολιτς και οι σκέψεις του για Περιστέρι

ΑΕΛ Novibet-Asteras AKTOR: Από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν