Δύο πολύ καλές εμφανίσεις ως αλλαγή έχει πραγματοποιήσει ο Άγγελος Χαριστέας στο ξεκίνημα της Bundesliga με τη φανέλα της Νυρεμβέργης και περιμένει πλέον από τον προπονητή του, Κρίστιαν Ένινγκ, να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται βασικός. Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτός που αποφασίζει για τα πάντα είναι ο προπονητής. Εκείνος έχει την πίεση τώρα», δήλωσε στη «Bild» ο 28χρονος επιθετικός, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου του βαυαρικού συλλόγου. «Εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους στις εξέδρες κι εγώ τη δική μου στο γήπεδο», αναφέρει ο «Χάρι».

Όσο για την καλή συνεργασία που έχει με τον Άλμπερτ Μπουνιάκου στην επίθεση της Νυρεμβέργης, ο διεθνής φορ τόνισε: «Ταιριάζουμε καλά στην επίθεση. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι στην περίοδο της προετοιμασίας παίζαμε συχνά μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube