Δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από τα όσα έγιναν με τον Σωτήρη Κυργιάκου τις τελευταίες ώρες θεωρεί ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της «Ένωσης» για τη Ρουμανία δήλωσε πως «δεν γίνεται να μας αφήσει ανεπηρέαστους αυτό που έγινε. Ο Κυργιάκος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας».

Όσο για το παιχνίδι με τη Βασλούι, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ εκτιμά πως «έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο ματς. Πέρσι την “πατήσαμε” με την Ομόνοια και πρέπει φέτος να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και θα εμφανιστούμε έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»