Το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Χέρενφεϊν, στην οποία δεν βρισκόταν ο Σουηδός, Βίκτορ Ελμ. Οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν την Πέμπτη(20:00) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τα πλέι-οφ του Europa League.

«Νιώθω ευχάριστα που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα. Έχετε καλό καιρό εδώ. Νομίζω, όμως, πως το παιχνίδι θα έπρεπε να αρχίσει λίγο αργότερα για να έχει περισσότερο αεράκι. Είδα τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Europa League, αλλά πιστεύω πως θα είναι εντελώς διαφορετική η εικόνα του στο αυριανό παιχνίδι, καθώς έχει και απουσίες. Δεν υπάρχουν φαβορί. Κι εμείς έχουμε απουσίες. Έχω μιλήσει με ανθρώπους στην Ελλάδα και μου επιβεβαίωσαν πως ο ΠΑΟΚ έχει καλό σύνολο. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί το κοινό της Τούμπας, η οποία από ότι έμαθα θα είναι γεμάτη. Μακάρι να πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Τροντ Σόλιντ.

Ο ελληνικής καταγωγής Τσέχος επιθετικός της Χέρενφεϊν, Μίχαλ Παπαδόπουλος, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Θεσσαλονίκη και έχω δηλώσει πως συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα του. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να κερδίσει η ομάδα μου».

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»