Ευχαριστημένος παρά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει στον επαναληπτικό και συνέστησε την προσοχή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο».

«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, στάθηκε εξαιρετικά. Εγώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον αγώνα με τον Εργοτέλη και μετά να κοιτάξουμε τον αγώνα στην Ισπανία», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για τα αίτια της ήττας, ο Νίκος Πατέρας τόνισε: «Ήμασταν άτυχοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει άλλα δύο γκολ ακόμα. Συμβαίνουν αυτά! Παίξαμε απέναντι σε μεγάλους παίκτες και γενικά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πιθανότητες πλέον των «πρασίνων» για πρόκριση στους ομίλους, εκείνος αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω αν είναι λίγες, εμείς θα το παλέψουμε. Αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε. Έχουμε μάθει να παλεύουμε».

Εκτός του προέδρου του Παναθηναϊκού, δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος βαρδινογιάννης, ο οποίος ήταν λιτός. «Προσπαθήσαμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα παλέψουμε στη ρεβάνς, όπως κάνουμε πάντα».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ