Για τον αγώνα μίλησε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δεν πρόλαβε να αλλάξει την ροή του ματς. Ο νεαρός άσος τόνισε: «Μας μένει πικρή γεύση, πικράναμε και τον κόσμο μας, αν και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και κλείσαμε την Ατλέτικο στην εστία της. Έπρεπε να βάλουμε άλλο ένα γκολ τουλάχιστον για να μη χάσουμε».

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ όμως, δεν θεωρεί την ομάδα του αποκλεισμένη, αφού όπως είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και έχουμε τις δυνατότητες. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας και στον επαναληπτικό».

Όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Χριστοδουλόπουλος είπε: «Έχουμε χρωστούμενα με τον Εργοτέλη, πρέπει να μπούμε με το δεξί και για τους τρεις βαθμούς αλλά και για να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία. Μεγάλος μας στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»