Η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας βρίσκει αντιμέτωπους Εργοτέλη και Παναθηναϊκό που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Παγκρήτιο το Σάββατο, 23/08 (19:00–NOVA). Ένα ζευγάρι που κουβαλάει ιστορία από τις περσινές μάχες στις οποίες η ομάδα της Κρήτης πανηγύρισε δύο φορές (3-2 στο ΟΑΚΑ και 1-0 στο Ηράκλειο). Θα καταφέρουν οι Κρητικοί να διατηρήσουν την παράδοση ή οι «πράσινοι» θα πάρουν τη ρεβάνς;

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Την προετοιμασία του, για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης. Η κρητική ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και αναμένεται να παραταχθεί «πάνοπλη» απέναντι στους πράσινους. Ο Νίκος Καραγεωργίου, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το ματς που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο, το Σάββατο.

Αποστολή Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Πόζα, Μπερτόσα, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Τσεσνάουσκις, Ρομάνο, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας Δ., Μπούντιμιρ, Βίσιο, Γελαδάρης, Λεάλ, Τζούνιορ, Ορφανός, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης και Σιάκκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρωτάθλημα αρχίζει και στον Παναθηναϊκό ζητείται ηρεμία και φυσικά νίκη στην πρεμιέρα με τον Εργοτέλη, στην Κρήτη. Μετά τις χθεσινές βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν οι Τεν Κάτε και Σπυρόπουλος, οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα… στραβά και να κοιτάξουν μπροστά, μια και αυτό που θέλουν όλοι είναι η ομάδα να ξεκινήσει με νίκες τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ο Σπυρόπουλος, όπως είναι λογικό, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Μουν, που δεν είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Κόπηκαν», επίσης, οι τιμωρημένοι Μάτος, Κατσουράνης και οι Καντέ, Μελίσσης. Επομένως, τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι αρκετά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»