Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την διάθεση των διαρκείας εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κίνηση των διαρκείας. Νιώθω περήφανος που είμαι Πανιώνιος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πριν περίπου 2 μήνες θέσαμε, όλοι μαζί, κάποιο στόχο σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας. Σήμερα αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου μας. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα. Για εμάς έχει τεράστια σημασία η εμφανής αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας των φιλάθλων μας. Κινητοποιήθηκαν, ενδιαφέρθηκαν, έφεραν και άλλους να αγοράσουν. Αυτό είναι για τον Πανιώνιο η μεγαλύτερη νίκη.

Η φετινή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, πρέπει να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την επόμενη χρονιά. Να θέσουμε ακόμα υψηλότερα τον πήχη. Να κάνουμε απολύτως κατανοητό σε όλους ότι αγοράζουμε διαρκείας όχι επειδή πιστεύουμε πως έχουμε καλή ομάδα, όχι για να επιβραβεύσουμε την όποια διοίκηση και τις όποιες μεταγραφές. Παίρνουμε διαρκείας κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από τις όποιες καλές ή κακές συγκυρίες, γιατί απλά είμαστε Πανιώνιοι και πλέον έχει γίνει συνείδηση για όλους μας, ότι ο αριθμός των διαρκείας αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας του συλλόγου και μέτρο αγάπης άνευ όρων.
Αυτή είναι πραγματικά υγιής φίλαθλη νοοτροπία και αυτές τις μέρες πραγματικά νιώθω υπερήφανος που είμαι Πανιώνιος.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Περίμενα χρόνια την ευκαιρία μου»: Συγκινημένος ο Βενετικίδης μετά τη σούπερ εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»