Σε σοβαρές σκέψεις, όσον αφορά το μέλλον του στην Τσέλσι, έχει μπει ο Σάλομον Καλού. Οι ιθύνοντες των «μπλε» προσέφεραν στον Γάλλο μεσοεπιθετικό νέο συμβόλαιο συνεργασίας (το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2010), αλλά ο ίδιος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να αποδεχτεί.

Ο Ιβοριανός άσος είναι διστακτικός κυρίως λόγω των λιγοστών ευκαιριών που πήρε πέρσι. Ο Γκους Χίντινκ εμπιστευόταν τις περισσότερες φορές τον Νικολά Ανελκά και ο Καλού έμπαινε στο γήπεδο ως αλλαγή. Με δηλώσεις του, ο ατζέντης του παίκτη, Γιαν ντε Βίσε ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα περιμένει να δει τις προθέσεις του νέου προπονητή της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι και αναλόγως να πράξει.

«Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η περίπτωσή του (σ.σ. Καλού) και θα χρειαστούμε χρόνο για να απαντήσουμε», ήταν το σχόλιο του ντε Βίσε στη «Daily Star».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες