Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ. Ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται ανάμεσα στους, υπό παραχώρηση, παίκτες, όπως είχε αναφέρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Για τον χαφ των «μερένχες» έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ, ο 25χρονος μέσος είπε πως «θέλω να παίξω για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, δε θέλω να φύγω γιατί ξέρω ότι μπορώ να αποδειχθώ σημαντικός για την ομάδα μου. Είμαι διατεθειμένος να παλέψω μέχρι την τελευταία στιγμή, για να αποδείξω ότι αξίζω να μείνω. Απ’ ότι ξέρω ο κόουτς (Πελεκρίνι) με υπολογίζει και αυτό αποτελεί κίνητρο για μένα να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, ώστε να αποτελέσω μέρος των φετινών του πλάνων».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»