Στα χέρια ήρθαν οι Έντιν Τζέκο και Καρίμ Ζιανί, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Βόλφσμπουργκ, με αφορμή δύο σκληρά μαρκαρίσματα του Αλγερινού μέσου στον Βόσνιο επιθετικό. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο καβγάς θα έχει επιπτώσεις στους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά είναι πολύ πιθανό ο Άρμιν Φε να τους επιβάλει χρηματικό πρόστιμο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν μετά από ένα αντιαθλητικό τάκλιν του Ζιανί, ο Τζέκο έπιασε από το πρόσωπο τον συμπαίκτη του. Ο 27χρονος χαφ προσπάθησε να γρονθοκοπήσει τον, κατά πολύ, υψηλότερό του φορ, αλλά η αψιμαχία τους έλαβε γρήγορα τέλος, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των Ζβέζνταν Μισίμοβιτς και Αλεξάντερ Μάντλουνγκ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακώνονται οι παίκτες των «λύκων», κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, αφού την περασμένη περίοδο είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό μεταξύ του Μισίμοβιτς και του Ροντρίγκο Άλβιμ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν απολογηθεί για τις πράξεις τους, με αποτέλεσμα να μην τιμωρηθούν για τη συμπεριφορά τους.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube