Μια μικρή τροποποίηση πρόεκυψε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Λιτόχωρο. Πιο συγκεκριμένα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πιερίας, 7-15 Σεπτεμβρίου 2009.
Όσον αφορά το τουρνουά του Βρσατς, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι «ασπρόμαυροι», η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου, την 1η Οκτωβρίου θα δώσει φιλικό παιχνίδι, ενώ 2-3/10 θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Χέμοφαρμ.
Τέλος, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ενημερώνει πως: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το CONN-X TV, προσφέρει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση του αγώνα Heerenveen – ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι. Με τη βοήθεια γιγαντοοθόνης που θα τοποθετηθεί μέσα στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί, την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009, την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο αγώνας Heerenveen – ΠΑΟΚ ξεκινά στις 7.45μ.μ. και οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από νωρίς το μεσημέρι.
Εξυπακούεται ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η είσοδος για όλους».
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, φαίνεται πως δυσκολεύει η περίπτωση του Γιάννη Καλαμπόκη, αφού οι δυο πλευρές δεν μπορούν να τα βρουν στο οικονομικό για νέα συνεργασία.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης