Ένα μόλις χρόνο μετά την παραχώρηση του Ρομάν Παβλιουτσένκο στην Τότεναμ έναντι 17 εκατ. ευρώ, οι άνθρωποι της Σπαρτάκ Μόσχας τον θέλουν πίσω! Η θέση βασικού στην αγγλική ομάδα μοιάζει άπιαστο όνειρο για τον Ρώσο ποδοσφαιριστή αφού σειρά πριν από αυτόν έχουν οι Ντεφόε, Κιν και Κράουτς. Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας δεν κρύβει την επιθυμία του να επανεντάξει τον 27χρονο επιθετικό στο σύλλογο, αλλά θεωρεί την τιμή του υπερβολική!

«Χρειαζόμαστε έναν καλό επιθετικό, όμως η Τότεναμ δεν θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από 15 εκατομμύρια λίρες. Το ποσό αυτό είναι υπερβολικά μεγάλο. Εάν η τιμή ήταν 10 εκατομμύρια, θα το σκεφτόμασταν σοβαρά», δήλωσε ο Βαλερί Καρπίν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Πάντως, εξετάζεται και το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, προοπτική που δεν φαίνεται να συγκινεί τη διοίκηση της Τότεναμ.

Ο Παβλιουτσένκο είναι θετικός σχετικά με την επιστροφή του στα «πάτρια εδάφη», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να παίζω συχνά και, εάν δεν μπορώ να βρω χρόνο συμμετοχής στο Λονδίνο, πρέπει να ψάξω αλλού, η Σπαρτάκ θα ήταν μια καλή επιλογή. Ελπίζω ότι το θέμα μου θα λυθεί έως το τέλος της εβδομάδας».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του

Ανακούφιση στη Λίβερπουλ με Σομποζλάι, ελπίδες να προλάβει και το παιχνίδι με την Τότεναμ

Athletic: «Αυτός o προπονητής είναι πρώτος στη λίστα της Σίτι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα»

Η Άρσεναλ έφτασε στην πιο ανεπιθύμητη 100άρα, βλέποντας τον Γουάιτ να φεύγει τραυματίας…