Πολύ σημαντικός φαίνεται πως είναι ο αγώνας ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ για τον Αλεσάντρο Πάτο. «Ο στράικερ των «ροσονέρι» θέλει οπωσδήποτε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά πιστεύει ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι πολύ επικίνδυνοι.

«Το να κερδίσουμε το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι η Ίντερ είναι πολύ δυνατή. Έχει κερδίσει το «σκουντέτο» και διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Ωστόσο και εμείς έχουμε τα ανάλογα προσόντα. Θα έδινα και τη ζωή μου για να σκοράρω απέναντι στην Ίντερ γιατί έτσι κι αλλιώς το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».

Παράλληλα ο 19χρονος παίκτης αναφέρθηκε στα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του στην προετοιμασία. «Δεν αποδώσαμε καλά στη προετοιμασία, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι αξίζουμε».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναφέρθηκε και στις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Μίλαν στο Champions League. «Βρισκόμαστε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Δεν είναι μόνο η Ρεάλ που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και η Μαρσέιγ και η Ζυρίχη είναι πολύ δυνατές επίσης. Θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε».

Τέλος ο διεθνής παίκτης αναφέρθηκε στην επικείμενη συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του Κακά. «Θα είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα όταν συναντήσω ως αντίπαλο τον Κακά. Μαζί του έχω περάσει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές και είναι φίλος μου. Όμως τα 180 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι».

Επιμέλεια : Εμμανουέλα Σταματοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube