Την πίστη του πως αν παίξει η ΑΕΚ σύμφωνα με τις δυνατότητές της, μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε με δηλώσεις του στο «aek365.gr» ο Ίσμαελ Μπλνάκο.

«Η κλήρωση ήταν δύσκολη. Ωστόσο έχουμε ελπίδες. Να παίζουμε αυτό που ξέρουμε. Αν παίξουμε σαν ΑΕΚ δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν. Έχουμε και εμείς από την πλευρά μας πιθανότητες. Είδαμε στο ματς με τη Βασλούι ότι αρχίσαμε να παρουσιάζουμε σημαντικά σημάδια βελτίωσης» σχολίασε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αντιπάλους της «Ένωσης».

«Γνωρίζουμε και την Μπενφίκα και την Έβερτον. Τις παρακολουθούμε χρόνια από την τηλεόραση. Λογικά από τις τρεις αντιπάλους η πιο δύσκολη είναι η Μπενφίκα. Είναι ισχυρή ομάδα τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Ευρώπη, ενώ από την Έβερτον αυτό που ενδεχομένως να προβληματίζει είναι η φήμη της και όχι τόσο η δυναμικότητά της. Η Μπάτε είναι μία άγνωστη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

TAGS: A.E.K.