Μπορεί η Μπαρτσελόνα να κέρδισε το Σούπερ Καπ Ευρώπης όμως, αυτό που «έκλεψε» την παράσταση σύμφωνα με τους παίκτες και τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» ήταν η υψηλή θερμοκρασία, η υγρασία και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ο τεχνικός των Καταλανών, Πέπε Γκουαρντιόλα, τόνισε ότι: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ντροπή. Ρισκάραμε σοβαρούς τραυματισμούς, η ΟΥΕΦΑ πρέπει να το κοιτάξει, δεν μπορούμε να δεχτούμε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον».

Στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής πρόσθεσέ: «Δεν υπάρχει κανένα επίθετο για να μπορέσεις να περιγράψεις την θερμοκρασία την υγρασία και τον αγωνιστικό χώρο». Βέβαια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα αγωνιστικά, όπου «έπλεξε» το εγκώμιο των παικτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες έδειξαν προσωπικότητα και χαρακτήρα ενώ, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια».

Μέτα η σκυτάλη πέρασε στους ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα». Ο Ντάνι Άλβες ανέφερε: «Ο αγωνιστικός χώρος και η ζέστη δεν βοήθησαν. Αυτές οι καταστάσεις ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος». Ο 26χρονος βραζιλιάνος στη συνέχεια μίλησε για τη νέα χρονιά και για το τι πρέπει να κάνει η Μπαρτσελόνα: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για το οτιδήποτε. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε πάνω σε αυτή τη γραμμή»

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα», Βίκτορ Βαλντές αναφέρθηκε και αυτός στις κακές καταστάσεις που αντιμετώπισε η ομάδα του ενώ, πρόσθεσέ ότι: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο». Ο 27χρόνος ισπανός μίλησε και για το τεχνικό τιμ της Μπάρτσελόνα: «Χρωστάμε στο προπονητικό προσωπικό, γιατί μας κράτησε χαλαρούς. Είμαι περήφανος που παίζω με πολλούς παίκτες από τη νέα ομάδα»

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»