Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Λεβαδειακός στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα στην Τούμπα. Με αρκετά προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα ο Φερνάντο Σάντος, αφού οι Αραμπατζής, Σορλέν, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Κονσεϊσάο και Γκαρσία βρίσκονται στη… λίστα των τραυματιών. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός μετά το κακό ξεκίνημα (ήττα 1-0 από Καβάλα), έχοντας γεμάτο το «οπλοστάσιο» του, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του ΠΑΟΚ, για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.


ΠΑΟΚ

Το κλίμα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τον αποκλεισμό από την Χέρενφεν και μέσα σε αυτό, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Πάμπλο Γκαρσία, που θα του στερήσει την συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (16:45), με τον Λεβαδειακό.

Στην απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, ο Αργεντινός μέσος επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής από τον Φερνάντο Σάντος. Να θυμίσουμε ότι εκτός είναι και ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος υπέστη οπίσθια υπεξάρθρωση στην αριστερή ομωπλάτη, και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου ένα μήνα.

Έτσι, η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα της Τούμπας, είναι η εξής: Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Φιλομένο, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης και Χαλκιάς.

Τραυματίες είναι οι: Αραμπατζής, Σορλέν, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Κονσεϊσάο και Γκαρσία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με όλα σχεδόν τα «όπλα» του στη διάθεσή του ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τούμπας, όπου θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς στη φετινή χρονιά. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς για την αποστολή είναι οι: Μπλάζιτς, Μπράνκο, Ζησόπουλος, Χαλούλος, Καρακώστας, Ναπολεόνι, Τζωρμπατζάκης, Μασάντο, Καψής, Μπαλβορίν, Μουλόπουλος, Μαρτορέλ, Σερτζίνιο, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Κόλτζος, Βασιλείου και Μπούσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς