Η απόκτηση του Άριεν Ρόμπεν ίσως να μην ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ραφίνια από τη Σάλκε και δεν αποκλείεται ως το βράδυ της Δευτέρας, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, να υπάρχουν εξελίξεις. «Το σκεφτόμαστε», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ έχει συμβόλαιο ως το 2011, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και η ομάδα του, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν θα έλεγε «όχι» σε μία καλή πρόταση. «Ο παίκτης θέλει να φύγει, αλλά του έχω πει πως θα πρέπει να φέρει την κατάλληλη πρόταση. Αυτό δεν έχει συμβεί ως τώρα, αλλά μπορεί να συμβεί μέχρι τη Δευτέρα», είπε ο προπονητής της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ, για τον 24χρονο άσο, που αγωνίζεται στη Σάλκε από το 2005 έχοντας 126 συμμετοχές και 6 γκολ στην Bundesliga.
Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Μπάγερν έχει αποκτήσει τους Μάριο Γκόμεζ, Ίβιτσα Όλιτς, Ανατόλι Τίμοστσουκ, Ντάνιελ Πράνιτς και Άριεν Ρόμπεν.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης