Με υψηλούς στόχους και διάθεση να ανταπεξέλθει στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του εμφανίστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της Μπαρτσελόνα και πρώην της Σαχτάρ Ντόνετσκ μίλησε για τη μεταγραφή του και παραδέχτηκε πως σκοπός του είναι: «να γίνω σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας».

«Είμαι πολύ τυχερός που κατάφερα να έρθω σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να μάθω πράγματα και να γίνω σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας. Μίλησα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον τελικό (Σούπερ Καπ Ευρώπης) και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ήταν τα λόγια του Ουκρανού αμυντικού.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»