Τα κατάφεραν στον Ολυμπιακό και το έκαναν το θαύμα. Ενας μήνας πέρασε δίχως να πάρει ο Θρύλος το ελάχιστο, που ήταν δηλαδή ο αριστερός χαφ, και τώρα πάμε πια όπως είμαστε. Ο Κετσπάγια έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί το δυναμικό που έχει στα χέρια του και ορθά έπραξε προχθές στο Αλκαζάρ. Τώρα όμως, όταν θα έχει απώλειες και τραυματισμούς, δεν θα έχει το δικαίωμα να τους επικαλεστεί ως δικαιολογία μέχρι να φτάσουμε στον Ιανουάριο, που είναι ο μήνας στον οποίο μπορεί να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός έχει ν’ ανεβεί έναν αγωνιστικό Γολγοθά με εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια στην εκκίνηση του πρώτου γύρου τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε έναν όμιλο που ναι μεν του δίνει ελπίδες ότι μπορεί να περάσει, αλλά με το υπάρχον ρόστερ κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί. Στον τομέα των τραυματισμών και των τιμωριών θα πρέπει να πάνε πολύ καλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Το βέβαιο είναι ότι ακολουθεί ένα τετράμηνο στο οποίο η ομάδα, δίχως να είναι όσο ενισχυμένη θα έπρεπε για να μπορέσει να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, θα επιχειρήσει να το πράξει. Η διοίκηση έχει ευθύνη για το ότι δεν βρήκε ένα μήνα τώρα έναν αριστερό χαφ όπως θα έπρεπε, όπως και για το ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας ακόμα φορ. Επικοινωνιακά φαίνεται αυτή τη στιγμή εκτεθειμένη απέναντι στον κόσμο και θα πρέπει αυτό το ρόστερ να κάνει υπέρβαση των δυνάμεών του για να σταματήσει τη μουρμούρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube