Για όλα φταίνε οι … μπάλες σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας! Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης δεν δίστασε να ασκήσει έντονη-τουλάχιστον-κριτική για τις μπάλες που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες διοργανώσεις και ιδιαίτερα αυτή του Champions League, λέγοντας ότι κάνουν «τρελά» πράγματα και κατά συνέπεια, δυσχεραίνουν το έργο το ίδιου αλλά και των συναδέλφων του τερματοφυλάκων.

Μιλώντας στην «As», ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας δήλωσε: «Ο τρόπος, με τον οποίο κατασκευάζονται οι μπάλες, κάνει τα πράγματα δύσκολα αυτές τις ημέρες, ειδικά αυτή για το Champions League. Η πορεία της είναι κακή, το είδατε αυτό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

«Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο, όπου απλά δεν μπορεί να επιτραπεί να συνεχιστούν», συμπλήρωσε ο Κασίγιας.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά