Αισιόδοξος ότι ο Τσάρλες Πουγιόλ θα απαντήσει θετικά στην πρόταση πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του, που του έκανε η Μπαρτσελόνα, είναι ο Χουάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε διαπραγματεύσεις και δεν απέχουν πολύ από το να συμφωνήσουν.
«Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές με την πλευρά του Πουγιόλ και βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία. Είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός μας. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι τον θέλει στην ομάδα ο Γκουαρντιόλα και θα μείνει». Ενδιαφέρον για τον Πουγιόλ εξέφρασαν πολλοί σύλλογοι, τους προηγούμενους μήνες, με πιο ζεστό αυτό της Μίλαν. Το μέλλον του όμως ανήκει στο Καμπ Νου, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και κλείνοντας εκεί την καριέρα του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά