Την έντονη φημολογία του Τύπου, που ήθελε τον Ράφα Μπενίτεθ να τον αφήνει στον πάγκο προκειμένου να τον τιμωρήσει για τις τάσεις φυγής του από τη Λίβερπουλ, διέψευσε ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός επιθετικός, που δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής στους «κόκκινους» τη φετινή σεζόν, απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι.

«Το γεγονός αυτό δεν πιστεύω ότι έχει επηρεάσει το ότι δεν έχω παίξει ακόμη. Δεν αρνούμαι ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον για μένα. Είναι αλήθεια», τόνισε αρχικά ο Ριέρα και κατέληξε «πλέκοντας» το εγκώμιο τόσο του Μπενίτεθ όσο και της ομάδας του λιμανιού.

«Αγωνίζομαι όμως στη Λίβερπουλ, η οποία είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Ο Μπενίτεθ είναι ένας σπουδαίος προπονητής, που υπερασπίζεται τους παίκτες του. Ξέρω ότι με στηρίζει, γιατί μου το είπε».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρσεναλ για τίτλο, πήγε στο +6 με τριάρα και ελπίζει σε… δώρο!

Νίκη Ευρώπης μετά από δύο μήνες για τη Μπρέντφορντ, που σπρώχνει τη Γουέστ Χαμ στον γκρεμό - Ανάσα για τη Νιούκαστλ!

Διπλά άτυχος ο Μαυροπάνος με αυτογκόλ και ακυρωθέν γκολ σε ένα εξάλεπτο!

Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς - Έμεινε εκτός των playoffs ανόδου η Ρέξαμ!

Μετά την Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ στο κυνήγι του Άλβαρες - Το ποσό που δίνουν οι «κανονιέρηδες»!

«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρουν τον Κονσεϊσάο της Γιουβέντους»

Κρατιέται στην Premier η Λιντς, πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Μπέρνλι

Σαλάχ: «Έχω πολύ καλές επιλογές, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα την επόμενη ομάδα»!

Ο Πεπ εξήγησε γιατί... έχασε το Παρί - Μπάγερν: «Με τόσο σκ@@@ παίκτες, πήγα να δω Στόκπορτ»!

Χωρίς Σαλάχ η Λίβερπουλ κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Σλοτ: «Θα επιστρέψει, του αξίζει μεγάλη αποχαιρετιστήρια στιγμή»