Στη Γιουβέντους είναι πιθανό να υπογράψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Αλμπέρτο Μαντσίνι της Ρόμα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα της Δευτέρας. Οι πηγές από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως από τη στιγμή που η ΦΙΦΑ ακύρωσε το εμπάργκο στις μεταγραφές των «Τζιαλορόσι» ο Βραζιλιάνος ίσως μετακομίσει στο «Ντέλε Άλπι» ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν οι Καπέλο, Ζεμπινά και Έμερσον.
Εντωμεταξύ, ένας άλλος παίκτης της Ρόμα του οποίου το όνομα είχε πρόσφατα συνδεθεί με μετακίνηση στη «Γιούβε» Αντόνιο Κασάνο, αν και δεν ακολούθησε τελικά τους πρώην συμπαίκτες και τον προπονητή του δεν πέρασε «απαρατήρητος» από τους τιφόζι των φιναλίστ του Κόπα Ιτάλια.
Η αποστολή της ομάδας ήταν την Κυριακή στην Τριγκόρια όπου και πραγματοποιείται η καλοκαιρινή προετοιμασία, και οι «προδομένοι» οπαδοί επεφύλαξαν υποδοχή-έκπληξη στο νεαρό επιθετικό. «Να πας στον Καπέλο!» ήταν αυτό που επικράτησε από τα λεγόμενά τους και η οργή τους ανάγκασε το νεαρό επιθετικό να εισέλθει από την «πίσω πόρτα» στο χώρο που γινόταν η προπόνηση. Οι «φίλοι» της Ρόμα δεν «εκτίμησαν» το γεγονός πως ο Κασάνο είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να ενταχθεί στο δυναμικό της «Γηραιάς Κυρίας».
Επιμέλεια : Γιώργος Κοντογεώργης