Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη ο Ιωαννίδης. Ο διεθνής άσος υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και όπως είναι φυσικό δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός παίκτης του «γηραιού» άρχισε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα της Πέμπτης και παράλληλα πραγματοποιεί και θεραπεία.

Κατά τα άλλα, στην προετοιμασία των Θεσσαλονικέων εντάχθηκε ο Γιάντσης, ο οποίος επέστρεψε και αυτός με τη σειρά του απ’ την Ελπίδων.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ αφιέρωσε τη σημερινή προπόνηση σε ασκήσεις τακτικής, συνεργασίας και εκτέλεσης, ενώ υπήρξε και εκπαιδευτικό δίτερμα.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στις 10:00, στη Μίκρα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς