H Εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης κάνει προσπάθειες να «κλείσει» τον Μπράϊαν Ρόμπσον για προπονητή μετά την φυγή του Πίτερ Ρίντ.
Ο Ρίντ άφησε τη θέση του, μετά από θητεία ενός έτους στον πάγκο της Ταϊλάνδης, για να αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή στην Στόουκ και αφού πρώτα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας είχε απορρίψει την πρόταση του για παράλληλη ενασχόληση του και με τις δυο ομάδες.
Ο Ρόμπσον που έχει προπονήσει κατά το παρελθόν την Μίντλεσμπρο, την Γουέστ Μπρόμιτς και την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ, είναι διαθέσιμος αυτή την περίοδο και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ταϊλάνδης Βοράβι Μακούντι εμφανίζεται θετικός στο να αναλάβει την θέση.
«Βρισκόμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις αλλά τόσο ο Μπράϊαν Ρόμπσον όσο και εμείς θέλουμε να υπάρξει συνεργασία» δήλωσε ο Ταϊλανδός πρόεδρος και πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά επιθυμία μας είναι να φέρουμε τον Ρόμπσον στην Ταϊλάνδη».
Την ομάδα της Ταϊλάνδης προπονεί προσωρινά ο πρώην βοηθός του Ρίντ, Στιβ Ντάρμπι και την προετοιμάζει για τους δυο κρίσιμους αγώνες εναντίον της Σιγκαπούρης τον Νοέμβριο για τα προκριματικά του Πανασιατικού Κυπέλλου.
Επιμέλεια : Τάκης Παναγιωτακάκης