Σε σοβαρές σκέψεις για το μέλλον της καριέρας του στη Χέρενφεϊν έχει μπει ο Μποναβεντούρε Καλού. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός έχει εξοργιστεί με την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα των παικτών που θα αγωνιστούν στους ομίλους του Europa League (σ.σ. είχε αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια των προκριματικών με ΠΑΟΚ) και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως: «Δεν αισθάνομαι πως οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύονται»!

«Δεν κατάλαβα το λόγο. Είχα την εντύπωση ότι θα βρισκόμουν στη λίστα, διότι είχα παίξει και στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ και είχα ενεργό ρόλο. Είναι λογικό… Αλλά από την άλλη τίποτα δεν με παραξενεύει εδώ πλέον», τόνισε αρχικά ο έμπειρος χαφ και συνέχισε:

«Μια ευκαιρία δικαιούμαι και δεν την έχω. Δεν νιώθω ότι εδώ οι άνθρωποι με εμπιστεύονται»! Να σημειώσουμε πως ο Καλού πήρε φέτος μεταγραφή για την ολλανδική ομάδα, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Εφόσον η κατάσταση δεν αλλάξει τους επόμενους μήνες θα αναζητήσει τον Ιανουάριο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ