Αντε τώρα να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη και στο ματς με την Αλκμααρ. Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να μίλησε με τη βάση και τους εκπροσώπους των οργανωμένων χθες, αλλά αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο πρόεδρος είναι να κατευνάσει τα πνεύματα.

Αν όμως αύριο το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, τι μπορεί να πει; Μπορεί να πει στον κόσμο τι απαιτήσεις θα έχει; Ακολουθούν ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια μετά τους Ολλανδούς και με βάση αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο γήπεδο, οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να κινδυνεύσουν να μείνουν πίσω στη βαθμολογία από νωρίς.

Τα μεγάλα ερωτήματα γύρω από τη φυσική κατάσταση των «ερυθρολεύκων» και την προετοιμασία που έγινε παραμένουν όσο η ομάδα εμφανίζει αυτό το κουρασμένο πρόσωπο.

Κι αν είναι τα πράγματα τόσο άσχημα, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας καθρέφτης από τον οποίο δεν μπορείς να κρύψεις τα κακώς κείμενα. Είναι ματς που ο ρυθμός και οι δυνάμεις παίζουν πολύ καθοριστικό ρόλο και μιλάμε για ομάδες που τρέχουν πάρα πολύ.

Η επιλογή του Κετσπάγια, αν και κατανοώ ότι ένας προπονητής για να κριθεί χρειάζεται να περάσει χρόνος, έβαλε την ομάδα σε μεγάλες περιπέτειες και είναι φανερό ότι δεν βγαίνει. Και δεν βγαίνει γιατί και ο ίδιος δεν είναι αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός, αλλά και λόγω των περιορισμένων επιλογών που έχει.

Ολα αυτά συνθέτουν ένα παζλ τεράστιας πίεσης για το ματς της Τετάρτης. Θα περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια μέσα στο γήπεδο με τους Ολλανδούς, όπως περιμένω από ορισμένους παίκτες να βγάλουν την προσωπικότητά τους μέσα στο γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube