Ο «λυτρωτής» του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άλκμααρ και σκόρερ του νικητήριου γκολ, Βασίλης Τοροσίδης, έδωσε το σύνθημα για καλύτερη συνέχεια των ερυθρόλευκων τονίζοντας: «Στα δύσκολα, η ομάδα γίνεται μια γροθιά», ενώ θεωρεί ότι ευθύνες για την «κακή παρένθεση», όπως είπε, με τις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος έχουν όλοι και όχι μόνο ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη:

«Είναι πολύ ευχάριστο να νικάει η ομάδα σου και να έχεις πετύχει εσύ το γκολ, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Είμαστε καλή ομάδα, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Αυτή η επιτυχία έχει μεγάλη σημασία από πλευρά ψυχολογίας. Το τελευταίο δίμηνο ήταν μια κακή παρένθεση για την οποία δεν φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά όλοι μας».

Στα δύσκολα η ομάδα γίνεται μια γροθιά. Δείξαμε πάθος και θέληση. Δεν μας χρίζω φαβορί από τώρα γιατί υπάρχουν ακόμα πέντε δύσκολα παιχνίδια στα οποία πρέπει να παίξουμε καλά για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, που είναι και ο στόχος μας.

Τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά συνεχίζουμε με ανεβασμένη ψυχολογία».


Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με πεντάρα την Μπόντο/Γκλιμτ η Μπάγερν

Με σούπερ Δουβίκα και τεσσάρα η Κόμο έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στο Champions League!